pirmdiena, 2013. gada 4. marts

Februāra tukšinieki

Ātrumā uzskricelēju manu pirmo tukšās taras rakstiņu.
Kaut kā laiku nevarēju saņemties sākt veidot šādus rakstiņus, jo likās, ka īsti nebūs  par ko rakstīt. Tomēr saņemoties, izrādās, ka nu gluži tā nav.:DDD
Te nu ir bilža:

 

1. Bioderma "Sebium Al" aknes krēma miniatūra. Labs krēms, kas tik tiešām nomierināja manu iekaisušo sejas ādu un noņēma spīdēšanu. Pilnā versija gaidi mani!
2. Garnier "Ultra Doux” balzams ar saldajām mandelēm un lotosa ziediem. Ņēmu tikai tāpēc, ka mazliet nekaitīgāks par citiem pēc sastāva. Jā, ir labs, pie tam, man parasti sākumā balzāms beidzas, bet tikai tad šampūns, bet te bija otrādi.
3. Amargan Hair Therapy oil. Pilna atsauksme šeit, un vēl aizvien man tā patīk. Ceļā uz trešā iepakojuma iegādi.
4. Nivea „PowerFruit Relax”dušas želeja. Želeja kā želeja, man ne ar ko neizcēlās no citām, tāpēc nepievērsu tai īpašu vērību.
5. Lumene „Basic Blue”toniks visiem ādas tipiem. Super atradums, jau iet pusē otra bundža.Pilna atsauksme šeit. Iesaku!
6. Superdrug „Cranberry&Pomegranate”ķermeņa pīlings. Paldies Visvarenajam, viņš izbeidzās! Noteikti viena no vissliktākajām mantām, kas man jelkad ir bijusi. Tāds krēms ar dikti daudz lielām sēklām, kas ķermenim pilnīgi neko nedara, bet vannu piesārņo dikti varen. Pēc tā lietošanas parasti bija sajūta, ka neesmu pietiekami izmazgājusies, viens varens Fui!
7. Gliss Kur „Liquid Silk Gloss”ekspres-atjaunojošs kondicionieris. Man patika, smarža tāda jauka un mati pēc tā tādi dzīvīgāki, spīdīgāki paliek. Iesaku, un pati arī pirkšu atkārtoti!
8. Dove „Firming” ķermeņa losjons (ar baltās tējas ekstraktu. Padara ādu elastīgu un piešķir vieglu toni.) Manā izpratnē parasts smērējamais, vismaz šis nesausināja ādu vēl vairāk. Izlietojās diezgan ātri.
9. Artisana Coconut oil (raw, extra virgin, 100% organic). Pirkta e-bay pēc atsauksmēm. Laba manta gan matu, gan sejai, gan ķermenim un aromāts vienkārši dievīgs. Šo lietoju ap 4 mēnešiem, tāpēc diezgan ekonomisks līdzeklis. Maksāja ap 17Ls. Arī iesaku!
10. Черный Жемчуг dienas bio-krēms. Tāds viegls un mitrinošs krēms, pārmaiņus var ņemt, jo ja lietot viscaur, āda sāk pierast un rezultāta būs nulle. Normāls krēms par draudzīgu cenu, pie tam diezgan ekonomisks.
11. BDK Organiskā dūņu maska visiem ādas tipiem. Varen laba, šī jau laikam ir kāda bundžiņa ceturtā. Uzskatu, ka tas ir labākais produkts BDK līnijā, tik nesaprotu, kāpēc tik salīdzinoši lēts!
12. Harem Natural Olive Oil ziepes. Sastāv no olive oil, palm oil, coconut butter. Pirmās, un varbūt pat ne pēdējās ziepes (pateicoties šīm), ko lietojot nenožēloju. Ādu nesausināja, bet gluži otrādi mitrināja, pie tam tajās iestrādātas olīvju sēkliņas, kas ādu skrubē. Laba manta, bet tā kā tā ir dāvana no Turcijas, tad būs grūtības tās iegādāties atkārtoti, žēl!
13. Babe „Anti-ageing” acu kontūru krēmgēls. Testerītis, pie kā tiku Baltic Beauty izstādes laikā. Izlietojot, nekādas izmaiņas neredzēju, tāpēc pilno versiju nemēģināšu.
14. BDK Mitrinošs krēms ādai ap acīm (Atsvaidzinoša un nomierinoša iedarbība. Noņem pietūkumu un tumšos lokus acu zonas apvidū. Visiem ādas tipiem.)- sākumā likās neko, bet pēc pārs reižu lietošanas lika vilties. Nedara neko! Nē, meloju, rītā parasti pamodos ar nedaudz uztūkušām acīm. Atkārtoti netiks pirkts.
15. Vichy „Normaderm” acne-prone skin sejas pīlings. Diezgan ilgi dūšojos šo pirkt, bet kad beidzot nopirku, biju vīlusies.  Savu darbu nedara, pie tam diezgan ilgi „jāberž” seja, lai no tā tiktu vaļā. Ļoti sausināja ādu, tapēc atkārtoti vairs nebūs manā plauktā.
16. Ducray „Anaphase” šampūns stimulators. Labs gan, jo ievēroju, ka mati tik tiešām sāka augt ātrāk un vairāk. Starpcitu, dzirdēju, ka Francijā šis ir cieņā un cena tam tur arī ir luksus klasei atbilstoša.;)Iesaku!
17. BDK Aizsargājošs dienas krēms (Antioksidantu iedarbība pret apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi un priekšlaicīgu novecošanos. Normālai/Kombinētai ādai) –sākumā arī likās labs, bet aptuveni pēc nedēļas rezultāts pazuda. Pluss ļoti ekonomisks (lietoju ap 7 mēnešiem), tomēr domas par atkārtotu iegādāšanos vairs nav.
Un vēl pārs paraudziņi:
 
 
1. Givenchy "Le Rouge" Lūpu krāsa (202-rose dressing). Aww, gribu, gribu, gribu. Līdz šim jau ir "pārmērīta" simts un viena sarkanā lūpene, bet nekas nederēja, bet šī ir īstā. Tāda maiga, matēta un viena no retajām, kas nesausina lūpas. Jā, mīnuss tikai cena.:(
2. dr. organic "Royal Jelly" šampūns. Laikam bija par maz, lai saprastu tā lieliskās īpašības...
3. L'oreal "Nutri-Gold" dienas krēms. Maza atsauksme te, kas nemainījās. Man izsauca kaut kādu alerģiju, tāpēc pat nav domas vairs pilno versiju iegādāties.
4. Bioderma "Sensibio Light" krēms. Viegls, mitrinošs krēms, kas man dikti iepatikās!
5. Annemarie Borlind "AquaNature" serums. Pēc krēma un losjona vilšanās, uz šo neliku nekādas cerības, bet velti. Diezgan labas iedarbības serumiņš, kas ādu nesavelk, bet labi mitrina un dot tādu tonusu.
6. gli elementi sejas krēms. Iemīlējos no pirma pieskāriena sejai. Tik jauki smaržo, tik viegls, bet seju padara tādu zīdainu un starojošu. Sajūta itkā uzklātu ko no luksus klases, lai gan vēl pētījusi īpaši neesmu (bail zaudēt cerību, ka tas būs nežēlīgi dārgs). Viennozīmīgi iesaku!

 


Tad nu tā man šo šomēnes ir gājis!;)

Super jauku Jums šo saulaino dienu!;):*
 

3 komentāri:

  1. man laikam sagribējās to šampūnu stimulatoru - lai gan mati gari, bet domāju apšņikāt nedaudz un tad noderētu :D

    AtbildētDzēst
  2. Neslikti gājis :) Malacis :)
    Lumene toniks arī mans favorīts.
    Ar kokosriekstu eļļu centos sadraudzēties pirms 3 gadiem, bettad tā palika cieta, tad mīksta, no pudeles izdabūt nevarēju un izmetu.

    AtbildētDzēst
  3. Man ar ir tas superdrug skrupis ar lielajām sēklām - jāsaka, tiešām neesmu baigā fane!

    www.kristianavasarina.com

    AtbildētDzēst