piektdiena, 2012. gada 14. decembris

Amargan hair therapy oil


Šodien atsauksme par " Amargan"  Hair therapy oil!

Šis atkal ir produkts no izstādes, un tikai tagad, kad ir izlietots viss līdz pēdējai pilītei, dalos savās pārdomās par to.




Īstenībā, izstādes laikā neko matiem nebiju domājusi pirkt!!!, (bet vai tad iecerētais kaut kad izpildās, un vēl it īpaši tādā iztādē?!) bet man klāt pienāca  meitene ar šo eļļiņu, iedeva to izmēģināt, pastāstīja par tās burvīgajām īpašibām utt.  
Godīgi saku:-), neko īpaši neatcerējos no stāstītā, bet iepriekš salasījos par Argāna eļļas gandrīz vai maģiskajām spējām, un ne visai vērīgi skatoties, galvā ieleca doma, ka šī ar ir tā eļļa... Piedāvājumā bij mazā  versija (10ml/2Ls) un lielā (laikam 50ml/8Ls). Protams, bez mazliet ilgstošākas proves, lielo versiju neuzdrošinājos ņemt, bet mazo gan paķēru testēšanai!

Tikai pārrodoties mājās, un apskatot visu pilnīgāk, sapratu, ka iebraucu mazliet auzās, un pats riebīgākaisJ, ka pie vainas bija pašas pārāk lielā fantazēšana! Nu nekas cits neatlika kā tikai pētīt sastāvu:

 

Un meklēt vairāk info visvarenajā Google (pat neņemos domāt, ko es darīšu, ja nu pēkšņi  kaut kas nojuks šim varenajam rīkam!!!) Un ko tad man izdevās atrast par šo produktu:
  * Mīkstina biezus, nepakļāvīgus matus;
  * Atjauno spīdumu un mīkstumu blāvos, nedzīvos matos;
  * Padara matus viegli ķemmējamus;
  * Palīdz novērst matu pūkošanos un elektrizēšanos;
  * Stiprina trauslus matus;
  * Ārstē, atjauno ķīmiski un termiski apstrādātus matus;
  * Nomierina galvas ādu (mazina niezi un sausu galvas ādu);
  * Aizsargā no UV staru iedarbības un citiem nelabvēlīgiem vides faktoriem;
  * Samazina matu žāvēšanas ilgumu pat līdz 40%;
  * Atjauno un mīkstina pieaudzētus matus, parūkas (nesabojājot matu kapsulas);
  * Izmanto kā piedevu matu krāsām un balinātājiem, kas nodrošina dziļāku krāsas iekļūšanu matā;
  * Izmanto kā līdzekli pirms ilgviļņu uztīšanas un labākai ilgviļņu noturībai;
  * Uzklāt uz sausiem matiem pirms matu taisnošanas, lai pasargātu matus no karstuma un dotu papildus spīdumu;
  * Lietot kā matu serumu uz sausiem matiem, lai iegūtu mīkstus, spīdīgus matus;
  * Var lietot kā alternatīvu kondicioniera vietā.

Jā, nemaz tik slikti nav, kā sākumā man likās, pat varētu teikt vairāk, pēc šīs informācijas atrašanas.
Un tā, pašai eļļiņai ir tāda ķīseļa konsistence, ne pārāk šķidra, ne bieza.

Smarža ir, bet nemāku to raksturot.:( Atgādina smaržu buķeti frizētavās, tāda mazliet saldena un reizē mazliet ķīmiska, bet ne uzbāzīga. Man patika arī dažreiz vienkārši ņemt mazo pudelīti un smaržot, kā tādam toksikomānam.:DD

Kā lietoju?! Parasti mazu daudzumu eļļiņas (tik tiešām mazu, jo nevajag daudz, lai pārcenstos un mati ātri sāktu taukoties) uzsildīju plaukstās un ieziedu tikko izmazgātos matos.

Un galvenais rezultāts!!! Mati tik tiešām kļuva nedaudz savaldāmāki, vieglāk ķemmējami un jā, viennozīmīgi daudz spīdīgāki! Un vēlreiz Jā, tagad nožēloju, ka neiegādājos uzreiz lielāko pudelīti.

Būšu ļoti priecīga un pateicīga, ja izteiksiet savas domas, viedokli par šo un līdzīgiem produktiem. Starpcitu, tagad sāku Biosilk zīda testēšanu, par šo mantu ar gaidīšu atsauksmes un komentārus!;)

P.S.  Jau pārs dienas atpakaļ noskatījos pēdējo Victoria’s  Secret šovu, defilē, modes uznācienu vai jebkā vēl šo nosaucot! Esmu vēl aizvien patīkamu emociju un atmiņu iespaidā. Tik skaistas, neparastas un interesantas modes skates  ir tikai Victoria’s Secret! Gandrīz stundu garais pasāciens man palido kā 5 minūtes, un kā vienmēr ar nepacietību gaidu nākamo!!!
Kāda no Jums seko, skatās šo?!

 

5 komentāri:

  1. kur tu skaties modes šovus?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vecajā labajā Youtube! Gribēju iesviest linku, bet skatos...ir izņemts par autortiesību pārkāpumu!:(

      Dzēst
  2. Sveika. Esmu gan Amargan Hair Therapy gan eļļas, gan Advanced Styler piekritēja. Nu jau esmu iegādājusies lielos tilpumus. Pirmais pirkums ari bija izstādē un mazie iepakojumi. Mani mati ir kļuvuši daudz veselīgāki, spīdīgāki. Reklāmā norādītā informācija par žāvēšanas laika samazināšanu līdz 40%, tiešām tā tas arī ir un tiešām palīdz novērst matu pūkošanos, elektrizēšanos.
    Tā vien liekas ka beidzot esamu atradusi saviem matiem vispiemērotākos produktus un to ko ilgi kāroju.

    AtbildētDzēst
  3. Victoria secret shovu raadiis 14. feb televizoraa :)

    AtbildētDzēst