piektdiena, 2013. gada 22. februāris

Vēstulīte no L'oreal.

Īsumā, šodien paskastītē saņēmu mazliet aizmirstu vēstuli:


Lieta tāda, ka jau pasen L'oreal mājaslapā piedāvāja (varētu gadīties, ka arī pašlaik) izmēģināt jaunāko krēmu no "Nutri-Gold" kolekcijas, kam arī pieteicos. Kādu laiciņu nekas nenāca un arī paspēju par to aizmirst.

Varbūt viņi zināja, ka tieši šodien beidzās mans līdz šim lietotais dienas krēms!:)
Jo vēstulē bija šis:

 
Intensīvi barojoša dienas krēma paraudziņš, kas baro, atjauno un piešķir ādai mirdzumu. Satur vērtīgo bišu māšu peru pieniņu, nostiprinošo pro-calcium. Visām vecuma grupām. Īpaši piemērots sausai un ļoti sausai ādai.
Skan jau labi un, jau labu laiciņu atpakaļ ievēroju šo skaisto Krīgeres foto.
Protams, visi saprotam, ka no šāda testerīša tikai daļēji var novērtēt šo mantu - krāsu, konsistenci, bet ne rezultātu(jo tilpums ir par mazu vērtēšanai), bet nu ko varu, to daru!;)
Tad nu skrienu testēt - skaista maigi dzelten-oranža krēma krāsa, konsistence tāda diezgan bieza(kā ziemas krēmiem) un bišu vaska smarža.
Klājot krēmu uz sejas parādās tāda balta kārtiņa, kas diezgan ātri nozūd jeb iesūcas, tomēr pats par sevi krēms nebūs no tiem visātrāk iesūcošajiem (jāuzgaida kādas minūtes 5). Uzklājot krēmu uzreiz sajutu kņudošu, nedaudz grauzošu sajūtu...nezinu vai tas nozīmē, ka man viņš neder vai gruži otrādi, tas uzreiz sāk savu darbību?!
Kopumā - nav slikti, bet gaidīju ko labāku!
 
Vēl varu ieteikt reģistrāciju L'oreal VipClubā, kur bieži var pieteikties jaunu produktiņu testēšanai un vēl visādiem labumiem!;)
 

P.S. Skatos, ka daudzos blogos parādās vārds "slinkums". No vienas puses dažreiz jau var tam ļaut ņemt virsroku, jo kādreiz arī ir jāatpūšas, tomēr ielaist to gan nevajadzētu. Jo vairāk ļauj tam pārņemt sevi, jo lielāks gribasspēks un pūles būs jāpieliek, lai no tā atbrīvotos...
Jā, sataisījos rīkot burziņu, daudzus pacēlu gaisā...un pazudu, kad interese ir vislielākā. Bet...sāku ar slinkumu, kas šoreiz gan nav vaininieks. Vaininiece ir slimībiņa saaukstēšanās formā un plusā vēl milzīgas migrēnas lēkmes (eh, nevienam tās nenovēlu, brr!!!). Un tā jau vairāk nekā nedēļu ar lielu nepacietību gaidu tikai vakaru, kad varēšu ātrāk aizmigt un nejust sāpīti!
Kāpēc šo stāstu?! Esmu diezgan stiprs un pacietīgs cilvēks, bet pēdējā laikā vairs nespēju valdīt savas galvas sāpes, tādēļ devos pie ārsta. Protams, saņēmu norīkojumus, zāles un ieteikumus - kamēr nebūs visu pārbaužu rezultāti atturēties no datora, TV un lasīšanas (galvā doma, ko tad vispār tad lai iesāk?!). Jap, tādēļ, diemžēl, esmu spiesta veselības labad pārs nedēļas atlikt malā blogošanu. Bet viss vēl ir spēkā, gan konkursiņš par komentāriem, gan burziņš!;)

5 komentāri:

  1. Manīju šo iespēju un pieteicos, izskatījās interesanti:) Viņi sūta tikai dažiem cilvēkiem vai jeb kuram?

    AtbildētDzēst
  2. es arī gaidu šo brīnumu savā pastkastītē.

    slinkums... jā... man drīzāk ne-vēlme un iedvesmas trūkums - ikdienas problēmas šajā brīdī mani ir pārāk nomākušas, lai rastu sevī vēlmi kaut ko rakstīt, lai gan cenšos - rakstu to, ko varu uzrakstīt, daudz nepiepūloties, respektīvi, netaisu aprakstus, apskatus par produktiem. bet tas tikai liecina, ka pēc kāda laika būs atkal pacēlums. :)
    skaties, ar tām galvas sāpēm uzmanīgi, man draudzenei arī tādas bija, reuzltatā tika pie diezgan nejaukas diagnozes, bet nekas dzīvībai bīstams, nesatraucies. :)

    Veseļojies!! :)

    AtbildētDzēst
  3. cik ilgā laikā tev atnāca? man jau ļoooti ilgi nav

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī atnāca salīdzinoši ātri - ap divām nedēļām. Bet ar to arī izbeidzās, jo pēc tā jau esmu "pasūtījusi" kādus trīs testerīšus, bet ne viens vairs nav atnācis. Doma ir tāda, ka varbūt, pēc šī produkta ne visai labās atsauksmes, ir izdomājuši, ka nav vērts man ko sūtīt. Kas lai to zin?!Vai varbūt pieprasījums ir tik liels, ka nespēj visus apkalpot...

      Dzēst