pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

Marta tukšenieki

Jā, arī es nesaprotu, kur laiks skrien un kad tad sāksies tas pavasaris beidzot?!
Tad nu , ar aizkavēšanos, mana tukšā tara:


1.    Lumene „Basic Blue” sejas toniks. Aizvien patīk, bet nākamo pirkšu ko citu, jo jūtu, ka pamazām seja sāk pierast. Pēc tā plānos atgriesties atkal pie šā!

2.    Aussie „Frizz Miracle”  šampūns antistatiķis spurainiem matiem ar Austrālijas zilā gumijkoka lapu ekstraktiem. Dievinu visus Aussie produktus un šis nav izņēmums. Galvas mazgāšana pārvēršas par īpašu rituālu, jauka smarža un vienmēr ir redzami rezultāti. Silti iesaku!

3.    Dove „Pure&Sensitive”hipoalerģēniska dušas želeja jūtīgai ādai. Itkā tāda maiga un krēmveidīga kosnistence, tomēr manu ādu vienalga nedaudz sausināja. Smarža ar uz beigām kļuva tāda sintētiska un ļoti raksturīga klasiskai ziepju smaržai. Nē, nav mans.
 
4.    Aussie” Take the heat” sprejs matiemar termo aizsardzību, kas satur Austrālijas žožobas sēklu eļļu. Pēc lietošanas mati paliek daudz vieglāk ķemmējami un taisnojot, daudz spīdīgāki. Diezgan ekonomisks lietošanā, man vismaz pietika gandrīz pus gadam. Arī iesaku!
 
5.    Ecodenta ekoloģiska zobu pasta. Jauka smarža, garša un vidēja iedarbība. Es parasti tai vēl klāt piepilināju citronuēterisko eļļiņu un man vairs neko nevajadzēja. Ideāla jūtīgām smaganām.
 
6.     Advance White zobu pasta. Viena no maniem favorītiem, diezgan stipras iedarbības. Labi noņem visu aplikumu, mazliet balina un ļoti atsvaidzina. Arī iesaku!

7.    Dr. Hauschka Citrona un cironzāļesķermeņa mitrinātājs. Dievīga manta gan mitrināšanas, gan smaržas ziņā. Katrs piliens bija zelta vērtē. Silti iesaku pamēģināt!

8.      Dr. Hauschka Aivas ķermeņa mitrinātājs. Fantastiska manta – ne tikai dievīgi mitrina un smaržo, bet arī pēc sportošanas noņem visas sastiepuma un citas sāpes. Arī iesaku!

9.      A-Derma „Exomega” attīrošā eļļiņa. Sākumā nepareizi lietoju, bet kad atradu pareizo pielietojumu iepatikās šāda koncepcija. Tomēr mazs mīnus, par pārāk šķidro konsistenci, jo bieži vien liela daļa notecēja izlietnē nesasniedzot seju.
 
10.    Avene Extremely gentle cleanserjūtīgai sejas ādai, ko nevajag nomazgāt. Diezgan labs, tomēr man pēc pieniņveidīgajiem paliek nemazgātas sejas sajūta, lai gan šis no visiem mēģinātajiem ir vislabākais.

11.    Keune „So Pure” šampūns krāsotiem matiem. Normāls šampūns, bet gaidīju ko vairāk,jo par daudz lētākām naudiņām var atrast līdzīgas darbības mantu.
 
12.    Keune „So Pure” kondicionieriskrāsotiem matiem. Šī manta man gāja pie sirds, labi dara savu darbu – labi pabaro un mitrina, nepadara matus smagnējus. Iesaku!
 
13.    Labell pieniņš(vismaz tā rakstīts uz etiķetes, lai gan būtībā iekša bija šķidrs, caurspīdīgs ūdentiņš) kosmētikas noņemšanai ar kumelītes ekstraktu. Reti riebīga manta, kas nedara neko...kaut gan es ļoti vēlējos ar to sadraudzēties. Labākajā gadījuma noņem 10% no visa vajadzīga, bet pārējo vienkārši sajauc kopā viendabīgā masā (tonāl-lūpukrās-tušveidīgā). Liels fui!

14.     Caudalie „Vinotherapie” mitrinošsķermeņa losjons. Pēc darbības ļoti labs, bet to pelējuma smaržu galīgi nevaru panest, tāpēc pusizlietots lido miskastē.

15.    Versace „Versus” ķermeņa losjons. Vieglas kosnistences losjons ar jauku, neuzkrītošu smaržu. Nekas sevišķs, bet var jau sevi dažreiz palutināt ar šādām mantām.

Tad nu tāds man patēriņš šomēnes!

 

1 komentārs:

  1. Šodien tieši skatījos uz to Labell "pieniņu" un labi, ka nenopirku :D bet iepakojums smuks.

    AtbildētDzēst