ceturtdiena, 2013. gada 21. marts

Orly dzeltenie


Gaidot pavasari un redzot spilgto saulīti aiz loga...iekārojās ko siltu, pavasarīgu un košu! Tad nu reiz ejot garām "Oniks Beta", nodomāju, kāpēc gan neizpausties ar jaunu nagu laku. Tad nu ilgi skats ložņāja pa plauktiem, kamēr acīs neiekrita dzeltenais...pie tam tik stipri, ka pārējais likās vairs galīgi neinteresants un nesaistošs.Tad nu tika iegādāta saulainā Orly "Live Wire".
Tai pat dienā tika uzklāta, bet ak vai!... Tas dzeltenais neizskatītās galīgi tā, kā to biju iztēlojusies prātā!:( Izskatījās, itkā man būtu tādi dikti slimīgi nagi, go galīgi nevēlējos panākt. Tad nu parakņājos visvarenajā internetā, un sapratu, ka ne viena esmu tāda. Tad nu nākamajā dienā atkal devos uz "Oniks Beta", jo, kā atradu aprakstos šī bij vairāk top coat. Tad nu tika paķerta Orly "Lemonade", kas izskatījās pēc man vajadzīgās base coat.
Un jā, tad nu iedomātais rezultāts pat bija vēl labāks nekā bija izdomāts domās!

Tad nu šei ir abas manas šī brīža mīlulītes:

 



Un te tās ir darbībā:
 
 
"Live Wire" vairāk der kā virskārta - ļoti saulaina, mirdzoša un reizē ļoti silta.
"Lemonade" ir tāda riktīga bāze, kuru var klāt pat vienā slānī un būs diezgan labs rezultāts. Tā ir tāda pasteļdzeltena, mierīga, ar, es teiktu, baltu apakštoni.
 


 
Mēģināju bildēt dažādos variantos, lai būtu lielāka skaidrība par šiem toņiem!
 
 
 
Un te nu tš būs kopā - 2 slāņi "Lemonade" un pa virsu 1 slānis "Live Wire":
 
 
Uzreiz tāds sulīgums un saulainums ir jaušams!
 




Tad nu kopumā kaut kā tā. Lai gan dzeltenais nekad mani nav īpaši uzrunājis, it īpaši nagu laku formā, bet laikam ilgās gaidas pēc pavasara manī ir viesušas korekcijas!:DDD

Lai Jums tikpat saulaina un silta šī diena!
 


 

6 komentāri: