otrdiena, 2013. gada 22. janvāris

Peggy&Sage ēnu duo

 

Jau pasen skapītī stāv un gaida savu kārtu, kad tās tiks pie savas fotosesijas.:)
Agrāk ar „ PeggySage”biju saskārusies, tikai vairāk ar roku krēmiem, maskām un tamlīdzīgām mantām, kas man diezgan labi patikās. Tad kādu laiciņu par to biju piemirsusi, un te nu Baltic Beauty izstādē uzgāju acu ēnas un pūderus... Nu protams, ka grēks bija kaut ko nepaķert.;)
Un tā nu manā īpašumā nonāca „Ombre Duo” tonīšos beige irise/rouille!



Itkā, kad ņemu(varbūt stenda gaismu iespaidā) tonīši dikti patika, bet tiklīdz nokļuva mājās vairs tik lielu patiku neizsauca, tāpēc tika noliktas plauktiņā līdz labākiem laikiem (laiku pa laikam tika pacilātas un noliktas atpakaļ neizmantotas). Un tā nu sanāca, ka tikai „fotosesijas „ laikā tās īsti iztestēju...
Te nu ir svoči:
 
  
Ēnas ir diezgan labi pigmentētas, ar tādu izteiktu  spīdumu, lai gan pašās ēnās spīgulīšu nav. Tāpēc, tās tādas, manuprāt, neikdienišķas, bet vairāk kādam svētku izgājienam. Un te nu arī vienīgais mīnusiņš – diezgan viegli var tik pie zaigojoša ģīmīša, jo pat bildēs redz, ka apkārt ēnu uzklāšanas vietai ir diezgan daudz spīdumiņu.
Tekstūra ir tāda patīkama, ka vien pirksts pats prasās ilgāk pabraukāt pa to virsmu. 
Noturība – visas dienas garumā (varbūt uz vakarpusi paliek mazāk vizuļojoša, bet savu krāsu noteikti nezaudē!).
Piemīt tāda ne visai uzkrītoša, tomēr saldena smarža.
Kopumā: labas ēnas, it īpaši par tādu smieklīgu cenu. Gaišāko tonīti izmantoju arī kā hailaiteri, bet tumšākais (rūsganais) īpaši labi piestāv zaļacītēm.;) Tāpēc, ja esat meklējumos, tad vismaz pamēģināt nu noteikti iesaku!
Izstādes laikā, ja pareizi atceros, šīs maksāja 1.50Ls.



Kādas Jums atsauksmes par šo zīmolu?!

Lai Jums, kā vienmēr, superizdevusies pēcpusdiena!:*

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru