svētdiena, 2012. gada 2. decembris

I'm back!!!

Sveikas manas skaistules !!!

 

 Esmu atpakaļ  no sava gandrīz 2 nedēļu ceļojuma uz Londonu un Parīzi! Ar laikapstākļiem ne īpaši veicās, bet tas nebija traucēklis, lai izbaudītu šīs burvīgās pilsētas!Protams, vēl pirms došanās ceļā bija doma uzrakstīt Jums, bet ... kā jau parasti gadās, kad kaut kas ir iecerēts pēdējā mirklī, nesanāca!:( Vainīga...ļoti atvainojos!
Tomēr nododu Jums giper-milzīgus sveicienus, tikai žēl, ka nevaru Jums izteikt vārdos to skaistumu, ko redzēju un jutu! Londona allaž viesmīlīga un pilna ar atsaucīgiem, jaukiem un smaidīgiem cilvēkiem!

Parīze gāza nost ar savu šarmu, eleganci un izsmalcinātību! Gan tur, gan tur pilsētas jau sen ir sapostas Ziemassvētkiem, kas piedeva vēl  lielāku WOW efektu!
Protams, arī nebeidzamas veikalu rindas un dikti daudz redzētas, jau sen zināmas un pilnīgi jaunas kosmētikas...
Tuvākajās dienās cerams uzbliezīšu rakstu par iegādāto un arī neiegādāto;), jo pašlaik, laikam pēc lidostu jezgas, esmu riktīgi pieslimusi! Bet gan jau viss būs labi!!!;)
Pa manu prombūšanas laiku daudz jaunu un super -foršu rakstiņu meitenas ir uzrakstījušas, ar lielāko prieku lasīju un vēl ar lasīšu, paldies Jums par to! Un protams, ļoti ceru, ka ziņas par skaituma blogerēm papildināsies – http://cherriya.blogspot.com/2012/11/info.html. Lai nu kā, to ar tuvākajās dienās taisos ieblogot, un laiku pa laikam atjaunot ar jaunpienācējiem;)
Lai Jums jauks 1.adventes vakars un uz drīzu redzēšanos!!! :*;)

3 komentāri:

  1. Beautiful photos!!! would you like to follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    AtbildētDzēst
  2. Gracias, , querido!
    With big pleasure!;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Thank you so much for your visit!!! I follow you now!
      Have a nice day!

      Dzēst