piektdiena, 2012. gada 16. novembris

PUREDERM maskas


Arī šīs ir izstādes laikā iegādāts produkts. Ejot garām ieraudzīju, savām iemīļotajām maskām līdzīgas, maskas...un protams nolēmu paņemt provei! Par manām mīļākajām masmarketa maskām kādu citu reizi obligāti uzrakstīšu, bet šoreiz par:



·       PUREDERM Bagātīgi mitrinoša, šī sviesta maska „Olīvas”

Mitrinoša un barojoša PUREDERM sērijas, botāniskās izlases, ādu bagātīgi mitrinošā šī sviesta maska ar olīveļļu ir unikāls maisījums no she sviesta un olīveļļās, kā arī citām dabas sastāvdaļām, kā :kumelītes, rīsi, apelsīns u.c. Cena – 0,85Ls(15ml)

 Smarža patīkama, līdzīga Nivea krēmam. Konsistence gaišzaļā krāsā, diezgan bieza (ļoti līdzīga cinku saturošiem krēmiem vai māla maskām, lai gan sastāvā ne cinku, ne mālu nemanīju!), kamdēļ diezgan grūti „stūkējama virsū”. Jau uzreiz sāku just, ka maska dara pretējo...sausina, bet nolēmu nogaidīt rekomendētās 15 minūtes. Maskas nomazgāšana bija pats patīkamākais process, jo sajaucoties ar ūdeni tā kļuva super mīksta, slīdoša.

 Sajūtas pēc maskas?! Parasti pēc mitrinošām un barojošām maskam pat krēmus nesmēreju, jo likās, ka būs par daudz, bet pēc šīs...seja prasīt prasījās pēc kaut kā tieši mitrinoša un barojoša.



·       PUREDERM Ādu atjaunojoša, barojoša „Šokolādes, kakao” maska
Atjaunojoša un barojoša botāniskas izlases maska ar šokolādes un kakao ekstraktu. Pateicoties barojošajām, ādu mitrinošajām un antioksidējošām īpašibā, īpaši baro un aizsargā ādu. Maskas sastāvu papildina koncentrēts kakao sviests, kas padara ādu zīdainu, shea sviests, kas to mitrina un citi ādai nepieciešamie uzturelementi.Cena – 0.90Ls(15ml)
 Pilnīgi identiska iepriekšējai, tikai ar šokolādei līdzīgu krāsu (uz iepakojuma gan ir daudz gaišāka nekā dzīvajā). Smarža – šokolādei tuvu nestāv, varbūt zaļo kakao pupiņu... Pie tam, pārdevēja teica, ka pietikšot divām reizēm un tobrīd daudz nepētot (viena no retajām reizēm, kad pirku kaut ko uz dullo), neievēroju, ka atdalītāja nav. Un protams, jau nākamajā dienā pēc atvēršanas, otrai reizei to ar lielāko gribu nevarēja dabūt ārā, kur nu vēl pēc pārs dienām!
Riktīgi lika vilties!:(
 
Rezultāts – man nederēja (domāju, ka labi varētu derēt  taukainas un kombinētas sejas īpašniecēm), lai gan tā nomazgāšana radīja baigi patīkamas sajūtas. Redzēs, pēc laiciņa varbūt vēlreiz iemēģināšu, jo var jau gadīties, ka vienkārši kaut kas nogāja greizi, vai tieši manos iepakojumos bija kāds mazs brāķītisL...
Lai Jums jaukas, patriotiskās noskaņās, brīvdienas!


7 komentāri:

  1. Es šīs arī redzēju bet nepirku jau kaut kā neuzrunāja. Sev mopirku jogurta masku ar tējas koka eļļa tieši no šīs pašas firmas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Un kā ir tev?! Stāsti kā patika:)...
      Es īpaši stendu nepētīju, jo produkcijas bij diezgan daudz..uzreiz uzprasīju konsultantei kaut ko sausai sejas ādai. Un tad nu man viņa iedalīja...

      Dzēst
  2. You have really beautiful blog!

    Mine blog is - www.UmoStyle.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Thanks, sweety! Your's - also adorable! Let's friend?!

      Dzēst
  3. Love the choco mask.*_*
    Maybe follow each other???
    My Blog

    AtbildētDzēst