piektdiena, 2012. gada 9. novembris

Matu kosmētika Elgon


Šoreiz parunāsim par profesionālu matu kopšanas kosmētiku ELGON!

Priekšvārds:   Kā jau daudzas no Jums, arī es biju Baltic Beauty 2012. Tā kā laiciņš jau pagājis, tad vairs atsevišķu apskatu neveidošu, bet pa drusciņai vilkšu ārā no pilna maisa ar dabūto produkciju provēšanai un veidošu apskatu.;)



Cik sapratu, tad tā nāk no Itālijas un Latvijā vēl vismaz pagaidām nav izplatīta. Matu kopšanas līdzekļi ir bez parabēniem un sagrupēti vairākās grupās – Primaria(anti-age sērija ar aktīvo Rexodine®kompleksu), Refibra (ekstremāli bojātu matu atjainošanai), Bambini (sērija bērniem), Luminoil (aizsargājoša un strukturējoša līnija), Sinsea (profesionāla ārstēšana jūtīgai galvas ādai) un Sun (loģiski aizsarglīdzekļi saulainiem vasaras mēnešiem).

Manai provei tika atvēlēti šampūns un maska no sērijas Primaria un šampūns Refibra.
Pirmo sēriju tik tikko izmēģinot, ar slapjiem matiem, skrienu dalīties ar Jums!

Atkāpītei, varu teikt, ka mani mati ir ļoti nepaklausīgi, čirkaini, diezgan sausi, tamdēļ arī līdzekļus viņiem izvēlos ļoti rūpīgi. Pašlaik lielā cieņā ir iegājusies organiskā kosmētika un mass-mārketinga produkti mani reti piesaista, jo bieži vien viņi ir pilni ar naftas pārprodukciju un, izņemot smaržas, ne ar ko nepiesaista.:(

Tātad šampūns...caurspīdīgs, un kas mani uzreiz pārsteidz, ar smaržu līdzīgu vīriešu līnijām. Bet, pasteigšos uz priekšu, izmazgājot mati gan vairs nesmaržo pēc vīriešu klasiskajām smaržām, bet gan pēc parasta svaiguma, tāpēc no worry par šo faktu!;) Šampūns diezgan labi putojas un matus izmazgā līdz tādam līmenim, ka viņi pat sāk skrabēt (tāpat kā tīri traukiJ). Jau mazgāšanas laikā jūtas, ka mati paliek biezāki...reti kad to biju izjutusi, tāpēc reakcija woow!

Un uzmanību!,pēc lietošanas instrukcijas maska liekama iekšā tikai pēc matu mazgāšanas (nezinu cik tas ir labi vai slikti, jo parasti man gadījās visas maskas, kas iemasējamas netīros matos). Maska ir ar tādu pašu aromātu kā šampūns, baltā neviendabīgā konsistencē. Turēšanas laiks 5 minūtes un, tad skalojams ārā.

Izkaltuši mati kļuva ļoti tādi dzīvīgi, spīd un laistās, arī vieglāk ķemmējami, vienvārd sakot iespaidoja! Vienīgais mīnusiņš, ko varu minēt – man ir krāsoti tumšbrūni mati, un pēc mazgāšanas tie kļuva biķiņ gaišāki, bet neesmu pārliecināta 100%, ka tas ir no šiem produktiem! Tā ka tādas tās lietas...

Rezumējot – pirmais iespaids pat ļoti patīkams un domājams, ka meklēšu iespēju iegādāties pilno versiju, jo no vienreizējas lietošanas jau nevar redzēt pilnu efektu.
Cenu ziņā : šampūns 250ml – ap 6.50Ls, maska 500ml – ap 11Ls.

Ļoti gribētu dzirdēt atsauksmes no Jums manas mīļās!
Lai Jums izdevusies šī dieniņa, un protams super-duper brīvdienas!:*


2 komentāri:

  1. Kur var iegādāties šos produktus?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, aptiekās jāpameklē...vismaz es tikai tur esmu redzējusi.;)

      Dzēst