otrdiena, 2012. gada 13. novembris

Organiskā kosmētika "Lavera"


Organiskā kosmētika "Lavera"
 


Pirmo reiz ar šo zīmolu sastapos aptuveni pirms gada, kad sāku meklēt info par organisko kosmētiku. Lasīju ļoti daudz atsauksmju par šo kosmētiku, bet kaut kā nevarēju klātienē nekur to atrast. Tad kādu laiciņu atmetu tai ar roku...un jau pēc kāda pusgada, kā tas bieži gadās, pavisam nejauši uzgāju Jūrmalā eko-veikaliņu, kur diezgan daudz bija tieši šis produkcijas.Protams, ka uzreiz ņēmu provei...

Latvijā pašlaik vislielākais(nezinu vai vienīgais) pārstāvis ir lavandas.lv, kur var atrast gan Lavera produkciju, gan daudz citas organiskās kosmētikas. Ļoti patīk gan saita izskats, gan tas, ka gandrīz katram produktam pie apraksta ir izvietota gan lietošanas pamācība, gan arī sastāvs!(laikam jāiet būs par reklamētāju;))


Un tā, kārtējā deva no „Baltic Beauty 2012” izstādes:)...





·       Atjaunojošs dienas krēms „Lavera”
Krēms no līnijas MY AGE(+30), kura galvenās sastāvdaļas ir ograniskā baltā tēja un karandžas eļļa. Krēms „sola” nostiprināt, nogludināt un intensīvi mitrināt mūsu sejas ādu. Cena – 14.90Ls(30ml)
            Nu ko lai saka pēc 3 dienu lietošanas?!
Krēma konsistence diezgan škidra, kas tieši man ļoti tīk( lai gan man ir diezgan sausa āda un parasti tādai ādai ražo diezgan eļļainus un biezas konsistences krēmus, manai  ādai tie dikti nepatīk!).  Smarža kā jau organiskai kosmētikai  bieži vien diezgan īpatnēja...pirmaja reizē pat likās līdzīga PVA līmei, bet jau 3. dienā pieķēru sevi pie domas, ka es, var teikt, nejūtu šo smaržu, bet ja arī jūtu, tad man tā jau ir iepatikusies. Un pats galvenais , protams , rezultāts – tā kā mana āda vēl ir diezgan stingra un elastīga, tad nostiprinošo efektu neizjutu. Arī intensīvo mitrināšanu nesajutu, jo pēc  dažu minūšu uzklāšanas gribējās vēlreiz kaut ko uzsmērēt. Bet nu nogludina  diezgan labi un dod tādu veselīgu un atpūtušos ādu gan.


·       „Lavera” savvaļas rozes mitrinošs krēms
Augu ekstrakti kopā ar hialuronskābi un sojas liposomām rūpējās par maksimālu ādas mitrināšanu. Augu eļļas ar šī sviestu un olīvu skvalāna ekstraktu padara ādu ievērojami gludāku. Inovatīva mitrinoša formula no vīnogu, persiku un aprikožu ekstraktiem samazina priekšlaicīgu grumbiņu parādīšanos. Sausai ādai. Cena – 10.70Ls(30ml)
Ko varu apgalvot pilnīgi noteikti, tad krēms jauki smaržo pēc rozēm un, sastāvā tā tik tiešām arī ir!
Atkāpītei, kāpēc to uzsveru?! Jo bij, tāds mazs kuriozs Baltic Beauty2012 izstādē – pieejot pie viena stenda(nosaukumu vairs neatceros) reklamēja produkciju ar rozes un , manuprāt, lavandas ekstraktu. Vilināja smarža, un arī tas, ka produkti ar rozes eļļu ekstraktiem pašlaik ir reti dabūjami. Tad sāku pētīt produkciju un manās acīs iekrita mazs lūpu balzāmiņš. Viss bija ļoti jauki līdz brīdim, kad sāku pētīt sastāvu. Neatrodot rozes ekstraktus un pat parfumētu rozes ūdeni, sāku jautāt konsultantei pēc palīdzības. Tā ar sāka ņemties un neatrodot, nosarka un, neko vairs nevarēja atbildēt. Tāpēc mīļas manas, silti jo silti iesaku pētīt sīkāk pirms kaut ko pirkt...jo tā var iebraukt ļoti lielās auzās jeb lieki iztērēt naudiņu uz to, kas nav pat graša vērts!!!
Un tā, krēms – pašķidras konsistences, bēšā krāsā. Iesūcas ātri, bet nejutu to super mitrināšanas efektu, droši vien jālieto ilgāku laiku, lai būtu rezutlāts, vai arī vienkārši nav „ mans” produkts. Itkā jau nav slikts, bet nu pagaidām neuzveda uz domu, ka vajadzētu nopirkt pilno versiju.
·       „Lavera” poras attīrošs mitrinošais fluīds ar organisko piparmētru un diždadža ekstraktu
Intensīvi mitrina un ievērojami attīra sejas ādu. Novērš sejas ādas spīdēšanu, sašaurina poras un dziedina ādas bojājumus (pūtītes, pinnes, apsārtumu). Āda kļūst ievērojami tīrāka, veselīgāka un samtaini matēta. Organiskajam piparmētru fluīdam ir atsvaidzinošs, nomierinošs un attīrošs efekts. Organiskajam diždadža saknes ekstraktam piemīt ādu mīkstinošas un savelkošas īpašības. Taukainai un problemātiskai sejas ādai. Cena – 8.90Ls(30ml)
Fluīds pēc konsistences tāds šķidrs( kā jau fluīdiem pienākas:)) gaišzaļā krāsā. Liels pluss - vajag pavisam mazs un iesūcas momentāli. Mīnuss - man veidojas tāda kā plēvīte uz sejas, un  ne tikai pēc iekšējām sajūtām, bet ar seju pataustot, laikam tā izpaužas tā savilkšanas īpašība. Tomēr...nezinu, vai tas ir šī fluīda nopelns vai nē, bet seja kļuva " nomierinātāka" - sarkanumi pazuda un pūtītes nepazuda, bet mazākas gan kļuva!
·       Sejas ādu matējošs balansējošais krēms „Lavera” ar organisko kliņģerīti un ingveru.
Dziļi mitrinošs un sejas ādu līdzsvarojošs sejas krēms, kas efektīvi izlīdzina un uzlabo ādas krāsu un padara ādu samtaini matētu. Viegla un patīkama konsistence, ar svaigu citrusu aromātu. Organiskais kliņģerīšu fluīds līdzsvaro, izlīdzina un atjauno sejas ādu, bet organiskais ingvers ir bagāts ar vitamīniem un minerālvielām. Cena  - 10.90Ls(30ml)
Jāāā, smarža mani pārsteidza...neko tik jauki smaržojošu jau sen neatminos. Lai gan tas ir kliņģerīšuu&ingvera krēms, bet smaržo dievīgi pēc citrona ar vaniļu - tāds biķiņ saldens un svaigs! Smaržas pēc tik varētu lietot J. Konsistence tāda balta, viendabīga un uzsmērējot momentāli iesūcas ādā. Tik tiešām mitrina un matē (pie tam mani iepriekšējie matējošie krēmi parasti mazliet savilka sejas āda, bet no šī ne mazākās miņas par savilkšanu).
Rezumējot:
Varu teikt, ka pēdējais ir Mans šī brīža favorīts. (Tāpēc, jo vairāk esmu ļoti priecīga, ka dabūju paraudziņus no visām sērijām un esmu atradusi pašu piemērotāko sev!) Jo parasti, ja arī kāds produkts iepatīkas, tad vienalga kaut vai mazāko mīnusu tam varu atrast, šim pagaidām nevaru! Kaut gan...nu jā, cenu ziņā vienmēr gribas lētāk, lai vai cik lēts tas nebūtu!;)
Sorry, par garo penteri, bet gribējās tā, lai, ja ir tad ir gan info, gan mani tā teikt novērojumi;) Ceru, ka kādam noderēja!
Lai Jums jauka un saulaina šī diena!!!:*





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru