pirmdiena, 2013. gada 15. aprīlis

Atkal par nadziņiem

Jā, Beidzot!!!, Beidzot var just pavasari nākam! Bet ziniet, uz vienu sekundi, manī iekrājās doma ... tik ilgi gaidot to pavasari sāc galvā sacerēt ko īpašu, un beidzot sagaidot, saproti, ka te nu ir, bet nekas grandiozais nenotiek! Nu kaut kā tā, ar mazu vilšanos un tomēr sajūtu, ka viss vēl tikai sākas (siltais gaiss, visa ziedēšana utt.)...laikam, tas pats vaininieks-pavasaris man biķiņ prātu sagrozījis.:DDD
Bet, nu ja par lietu, tad atrādīšu jums manu pasenu pirkumu - divas lakas no "Golden Rose" (man tā ir nostaļģija, jo pirmās un ilgu laiku vienīgās, bija tieši šīs firmas lakas).



Patriotiski sarkanā no "Matte" kolekcijas (nr. 5), bet zilganā ir no "Matte Velvet"(nr. ir nobružājies:().
Brīdinu, ka bildes būs vairākas, jo fotogrāfs no manis pagaidām ir pašvaks un plusā, tik nevainīgas lakas pēc paskata, bet ļoti niķīgas fotoaparāta priekšā. Tāpēc, lai gūtu labāku priekšstatu krāsu ziņā, būs vairāki varianti.

 
Pirmajās divās bildēs redz īsto zilā toni, bet sarkanais ir par gaišu un met uz bordo pusi, lai gan dzīvē ir tāda īsta asins krāsa.
 
 

Šeit, bez zibspuldzes, redz īsto sarkanā nokrāsu.
Tagad uz pašiem nadziņiem:




 
Te ļoti labi var redzēt sarkano, kā ir īstenībā, bet zilais ir par tumšu, tomēr palielinot redz, ka lakai ir ne tikai sudraba, bet arī zelta nokrāsas spīdumiņi.

 

Te atkal zilais izpaužas pilnībā.
Liki piebilst, ka lakas ir matētas. Tomēr, kad uzklāju pirmo reizi, sāku šaubīties par matēto efektu un tikai, kad testa dēļ uzklāju caurspīdīgo virskārtu, visā krāšņumā ieraudzīju atšķirību:

 
 

Kopumā par lakām: mani piesaistošs dizains (lai gan tie garie, izstieptie vāciņi ātri, manuprāt, kļūs par klasiku, jo daudzām markām jau ir tādi). Klasiska otiņa, viegla un šķidra konsistence. Pietiek ar 1 kārtu sarkanajam un 2 kārtām zilajam, nekas neiet strīpās un klājums ir gana biezs, lai nekas nespīdētu cauri. Kalst arī diezgan ātri (iztestējot sanāca ap 1,5 minūte, kad ir īpašumā, tādas, kas pēc 5 minūtēm vēl īsti "nav gatavas"). Cena ar ir pieejama (laikam 1,10Ls). Vienīgais, kur Rīgā tādas dabūt ir zem jautājuma zīmes:(
Tāpēc, meitenes iesaku ieskatīties un pasērfot tantē Gūglē pēc sev tīkamā toņa;)

 
Kas Jums iecienīts pašlaik, un kā Jūs skataties tieši uz "Golden Rose" lakām?!

9 komentāri:

  1. es neesmu laku eksperts un tās lietoju tiešām maz, bet pirmajā acu uzmetienā, mani piesaista laku dizains - tāds diezgan elegants. Un sarkanā krāsa - spēcīga :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es tikai dizaina pēc vispār tās pamanīju...tikai tad sāku izvēlēties sev tīkamākos toņus no pieejamā klāsta.
      Un sarkanais, viennozīmīgi tāds es pat teiktu savā ziņā dramatisks...pavasarim laikam ne tas atbilstošākais, bet visu var, ja ļoti gribās...:))

      Dzēst
  2. Vakar skatījos fuksijtoni matēto, bet nenopirku.
    Uzmanību piesaistīja divi ļoti spilgti neona toņi, bet baidos pirkt. Man ir viena GR violeta nagulaka, kura klājas ļoti slikti.

    Gaidu bildes ar šīm lakām uz nagiem un pilnīgāku atsauksmi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar pirms tam bija divas mazās pasteļtoņu lakas, tepat Maximā pirktas, kas arī stāv jau labu laiku pilnas, jo klājās švīkām.
      Pilnīgākai atsauksme varētu vēl tikai pievienot noturību, jo līdz šim to neesmu notestējusi...esmu, tā, kas var dienā vairākas lakas nomainīt(rītā viens garīgais, bet vakarā pavisam cits):DDD Bet bildes gan mēģināšu uzmeistarot uz pašas nagiem;)

      Dzēst
  3. Man šī pati sarkanā ir - ļoti ilgu laiku bija mana top krāsa rudenī, krāsoju tikai šo un neko citu.
    Te uz maniem nadziņiem - http://scentivory.wordpress.lv/2012/10/08/notd-golden-rose-matte/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man ar ir dikti liela nožēla, ka neatradu to biķiņ agrāk!
      Paldies par linku - laba bildīte!;)

      Dzēst
  4. Sarkana nagu laka izskatās labi... :) kā turas šīs nagu lakas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir laba, tikai vienīgais, prasa mazliet vairāk uzmanības uzklāšanā.
      Par noturību - šodien pat uzklāšu, un mēģināšu notestēt!Jo līdz šim ilgākais bija 2 dienas, tad sarkanais vairs nederēja un nācās noņemt, bet tās divas dienas viss super-duper! Scentivory savā blogā rakstīja, ka viņai 3-5 dienas turas...

      Dzēst
  5. Patīk zilā. Matējums mirdzumiem vienmēr piestāv.

    AtbildētDzēst