trešdiena, 2013. gada 13. februāris

Bell acu ēnas


Jā, ēnas lietoju diezgan reti. Varbūt tas tādēļ, ka izvēle ir tik milzīga un nevaru izvēlēties sev kaut ko piemērotu...vienkārši nepietiek pacietības. Bet šad un tad tomēr noņemos ar savu acu "izdaiļošanu". Un pēdējā laikā pievēršu šim produktam pastiprinātu interesi, jo apkārt redzu tik daudz skaistu actiņu!
Tad nu jau pasen, no tās pašas BB'12 izstādes tika pārnests mājās šāds ķobītis:


Bell "Satin Mat" ēnas tonītī nr.142.


Mazizmēra ēnas (tieši iesācēja izmērs) tādā gaisīgi debeszilā tonītī. Līdz šim līdzīgs tonītis man ir bijis, tādēļ ņēmu bez mēģināšanas (kaut gan cik atceros, īpašu testēšanas procesu ar tur nebija) un arī līdz šim par "Bell" nebiju dzirdējusi un arī redzējusi!

Līdz ar šo, manuprāt visi plusi beidzas!:(
Jā, zināju, kas ir matēts, bet nu šitik krītainu konsistenci redzēju pirmo reiz. Riktīgs krīta malums. Jā taustot maigs, bet pārējā ziņā briesmīgi.


Bildēs, es ceru, ir redzamas viss!

 
 
Pirmkārt, zilais tonītis pamazām zūd uzzieķerējot (pat nezinu, kā lai apzīmē uznešanas tehniku), vairāk paliek gandrīz baltais.
Otrkārt, uzreiz dikti sausina ādu.
Treškārt, noņemšana sagādā lielas raizes, jo no porām dabūt balto "pūderi" ir diezgana pagrūti.
 
 
Tā nu lieki piebilst, ka tās jau labu laiku stāv plaukta tālākajā nostūrī un gaida labākus laikus, varbūt kaut kādai Helovīna ballītei vai Karnevālam!:DDD
 
 
Kā Jums ir ar "Bell"?!
Starpcitu, pārvarot dusmas, nesen iegādājos "Bell Glam" nagu laku, kas izrādījās daudz labāka par šo. Tāpēc cerība nav zaudēta, bet tomēr možums jāuztur!;)
 

 Neaizmirstam par komentāru konkursiņu un tusiņa, burziņa idejām!

3 komentāri:

  1. No Bell esmu mēģinājusi dažus produktus. Royal Glam spīdums patīk, konsīlerim arī nav ne vainas. Acu ēnu bāze nebija slikta, bet ir lietotas arī labākas. :)

    AtbildētDzēst
  2. Man ir Bell nagu laka - patīk, zīmuli biju gatava mest ārā, jo pilnībā nekam nederēja, beigās atdevu mazajai māsīcai

    AtbildētDzēst
  3. Tad varbūt ir tā, ka vecajai kolekcijai bij vaina, bet jaunākais ir normas robežās!

    AtbildētDzēst