pirmdiena, 2013. gada 7. janvāris

Klāt janvāra Adorebox!


Īss ieskats...
 
 
Ar jaunāko Adorebox atgriežos arī es!:)Pilna jaunu apņemšanos un ideju, domāju, kā daudzums no Jums!;-)
 
Te nu pārs minūtes atpakaļ tiku pie jaunākās kastītes, šoreiz ar koši rozīgu bantīti:



 
Tad nu veram vaļā:
 

 
Šoreiz iekš kastītes:
 
  • Keune "So Pure Natural Balance" Color Care sērijas šampūns un kondicionieris ar saulespuķu ekstraktiem un ēteriskajām jasmīna, argāna un sandalkoka eļļām. Krāsotiem matiem. (50ml/6Ls)
  • Lavera "Basis Sensitiv" Attīrošais pieniņš 2-in-1, kas maigi attīra un noņem kosmētiku. Pieniņā sastāvā ir žožobas un šī sviesta ēteriskās eļļiņas, lai koptu un barotu sejas ādu. Īpaši maigs pret ādu ap acīm. (125ml/6.8Ls)
  • Annemarie Borlind Natural beauty acu ēnas tonī 24-Green moss. Ēnas ir balstītas uz dabīgajiem produktiem un ir optomoloģiski testētas. (2gr/8.8Ls)
  • Optimalios Paslaugos mitrinošās ziepes, roku darbs. Unikāls un neatkārtojams katra ziepju gabaliņa dizains. Ziepes saudzīgi attīra ādu, padarot to samtaini maigu. (85gr/1.55Ls)
Dāvanā:

  • Naomi Campbell Cat deluxe tualetes ūdens "At night"(1.2ml)
  • Dr. Organic "Bioactive Skincare" sērijas 2*Organic Royal Jelly šampūna paraudziņi(5ml) un 2*Organic Virgin Coconut Oil ādas losjona paraudziņi(5ml)

Kopumā: Jauks sastāvs, biķin līdzīgs iepriekšējam. Priecīga, ka pēdējās decembra dienās tomēr noķēru momentu pasūtīt! Tad nu testēsim...
 
Kā Jums patīk šī mēneša kastīte, kādi komentāri?!
     
 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru